立新国小图书馆
立新国小图书馆
立新国小图书馆
立新国小图书馆
立新国小图书馆

立新国小图书馆
大秝设计
中国台湾

2018金点设计奖 年度最佳设计奖
环境设计类
Golden Pin台湾金点设计奖
2018
木格子书墙是整个空间的灵魂,除了解決藏书量问题,更利用延伸至天花板的方式,营造在树下般的阅读环境;底层结合鹅软石状的书架,构成有生命力的阅读空间。视听教学区则以六角型呈现自然地貌元素,与阅读区相呼应。

Lishin Elementary School Library
Tali Design
Taiwan, China

Best of Golden Pin Design Award 2018
Environmental Design
Golden Pin Design Award
2018
A wooden, latticed bookcase wall is the soul of this design. It holds plenty of space for the library's extensive collection of books, while the extension of the bookcase all the way up to the ceiling creates a cozy reading environment. On the lower level, cobblestone-like bookcases create a natural living space. Meanwhile, the audiovisual teaching area is a hexagonal space that echoes the concept of the reading rooms.

1 立新国小图书馆
2 立新国小图书馆
3 立新国小图书馆
4 立新国小图书馆
5 立新国小图书馆
关闭 Close